Una Paloma Blanca - Language School

Taalcursus Eindhoven

Ben jij op zoek naar een geschikte taalcursus die je in Eindhoven kunt volgen? Bij Una Paloma Blanca in Eindhoven geven we taalcursussen in diverse talen. Of je nou net begint met het leren van een nieuwe taal of al een aardig woordje spreekt, bij ons ben je altijd van harte welkom. Elke taalcursus is bij ons ingedeeld in zes niveaus, waardoor we je altijd goed kunnen helpen.

Een taalcursus volgen in Eindhoven

Una Paloma Blanca is gevestigd in Eindhoven waar verschillende docenten voor jou klaar staan om je te helpen bij je taalcursus. Wij bieden taalcursussen aan in het Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Engels en Italiaans. Elke taalcursus is verdeeld in zes niveaus die volgens Europese normen door de CEFR zijn vastgesteld. Onze docenten in Eindhoven kunnen jou bij ieder niveau helpen met het verbeteren van jouw talenkennis in de door jou gekozen taal.

Individuele lessen of groepslessen?

Una Paloma Blanca in Eindhoven biedt jou vele mogelijkheden betreft het volgen van een taalcursus. Zo kun je bij ons een taalcursus volgen in groepsverband, in duo’s of individueel. Zo kun je jouw gekozen taal leren zoals jij dat wilt! Onze groepslessen per taalcursus bestaan uit minimaal drie personen en maximaal acht personen. Zo krijg jij altijd voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding!

Plezier tijdens je taalcursus

Allereerst vinden wij het belangrijk dat je op niveau een taalcursus bij ons volgt. Dat je lessen volgt op een niveau dat niet te moeilijk, maar ook zeker niet te makkelijk is voor jou. Daarnaast streven wij naar persoonlijke benadering door de lessen te richten op de vraag van iedere individu. Maar wat wij ook heel belangrijk vinden is plezier. Wij werken niet alleen met standaard lesmethoden, maar pakken er graag leuke spelletjes en activiteiten bij om het leren echt leuk te maken!

Wil jij een taalcursus volgen in Eindhoven?

Ben jij geïnteresseerd in het volgen van een taalcursus bij Una Paloma Blanca in Eindhoven? Neem dan gerust even contact op! Lessen in duo’s of privélessen kunnen altijd van start gaan. Wil je een taalcursus volgen in groepslessen? Bekijk dan de nieuwe data voor groepslessen. Voor eventuele vragen mag je natuurlijk altijd contact opnemen. We helpen je graag verder!

INTERESTED?

Mascot Well done